Збирають кошти для родини Алли і Володимира Подоляків, які загинули в страшній аварії в Шабалині

10.11.2021 08:25   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
Тернопільщину сколихнула жахлива новина - 8 листопада, близько 19.30 на автодорозі поблизу Бережан у селі Шибалин загинуло подружжя, а їх 5-річний син опинився в реанімації. 
 
У поліції розповіли, що водій напідпитку врізався в автомобіль "Део", в якому перебувало подружжя та їх син.
 
Внаслідок зіткнення Алла Подоляк та її чоловік загинули на місці, а 5-річного Назарчика терміново доправили в реанімацію - сьогодні за життя дитини борються лікарі, п'яного водія затримали, йому загродує від 7 до 12 років позбавлення волі.

У мережі Фейсбук рідні та близькі не можуть повірити у таку жахливу втрату та наголошують, що усі охочі мають змогу допомогти родині Алли, перекинувши гроші на картку її старшого сина - 5168 7451 0100 1888 - картка ПриватБанку старшого сина Алли (Олександр Мищишин).

Valentina Matviiv-Stasiuk 

Я не хочу вірити в те, що сталося…у нашій пам’яті ти завжди красива, чарівна , молода, добра , щира жінка, любляча і турботлива матір для своїх дітей, хороша напарниця і просто добра Людина … Аллочко, для мене ти завжди будеш жива, я пам‘ятаю тебе тільки такою,як на цьому відео…

"Світла пам'ять, Алло. Добра, творча, працьовита, завжди готова прийти на допомогу. П'яний водій забрав життя Алли і її чоловіка. Залишились сиротами двоє дітей... Ми навчалися з Аллою в одній групі в університеті. Сумуємо нині з рідними. Приватно запитують мене, як допомогти родині. Дізналася номер картки старшого сина.
5168 7451 0100 1888 - картка ПриватБанку старшого сина Алли (Олександр Мищишин)", — написала в соцмережах Іванка Гошій.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі