Винуватцю вибуху в тернопільській багатоповерхівці оголошено підозру

09.11.2021 22:18   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Замовнику залякування сім’ї тернополян за допомогою вибухового предмета, закладеного на підвіконні багатоповерхівки, повідомлено про підозру.

Під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури тернополянину повідомлено про підозру у примушуванні до виконання цивільно-правових зобов’язань, вчинене за попередньою змовою групою осіб, з пошкодженням майна, поєднане з насильством, небезпечним для життя і здоров’я (ч. 3 ст. 355 КК України).

Читайте також

Через черговий вибух на заправці «БРСМ-нафта» постраждало 2 людини
Випав із сьомого поверху: у Тернополі медики борються за життя 6-річної дитини
В Івано-Франківську підірвали авто тернополянина

Нагадаємо, близько 7 ранку 26 жовтня 2021 року на підвіконні першого поверху житлового будинку у м. Тернополі спрацював саморобний вибуховий пристрій, розбивши вікно у квартирі. На той час у кімнаті перебувала жінка з п’ятирічною дитиною. Уламки скла травмували руку господині й пошкодили майно у квартирі.

Правоохоронці встановили замовника злочину, який надав вказівки іншому співучаснику вчиняти протиправні дії відносно потерпілого, щоб примусити останнього повернути йому борг.

Не зважаючи на те, що у клопотанні слідчого вказувалось про наявність ризиків переховуватись від органів досудового розслідування та суду, впливати на потерпілих і продовжувати стосовно них злочинну діяльність, слідчим суддею Тернопільського міськрайонного суду відмовлено у застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Оскільки судом обрано зловмиснику цілодобовий домашній арешт, Тернопільською окружною прокуратурою готується апеляційна скарга на вказане рішення.

Триває розслідування, що здійснюють працівники поліції, інформує пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі