Вартує 15 тисяч: у Тернополі злодій з під’їзду викрав цінний двоколісний транспорт

08.11.2021 22:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Мешканці краю дорогі велосипеди купують, а от про їх збереження не дбають. Здебільшого їх залишають на сходовій клітці в під’їзді сподіваючись, що трос захистить його від чужих посягань.

За вихідні зі сходових кліток будинків у Тернополі зникли 19 тисяч – саме стільки вартували велосипеди, які викрали злодії, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також

Увага, шахраї: на Тернопіллі чоловік хотів продати шини, а втратив 13 тисяч гривень
Обікрав працівницю кафетерію: тернополянину загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років
Директора підприємства, що заволодів чужим майном на суму понад 2 млн грн, таки візьмуть під варту

Два транспортні засоби перебували у під’їзді без будь-яких засобів захисту. Вартість одного з них – 15 тисяч гривень.

Не допоміг і захисний трос на одному з викрадених двоколісників – його злодій перерізав кусачками. За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження.

Поліцейські вкотре наголошують: надійно дбайте про збереження майна.

Не довіряйте коридорам таку дорогу річ, як велосипед, тому що в ці місця можна легко проникнути і до того ж непомітно. Професійні злодії заздалегідь готуються до злочину, тому навіть якщо ваш транспорт замкнений велозамком це не допоможе – зловмисник переріже трос кусачками.

Обов’язково возіть з собою велозамок і пристібайте велосипед, навіть якщо залишаєте його без нагляду протягом короткого часу або навіть знаходитесь в полі прямої видимості. Пам’ятайте, що і цей засіб не вбереже від крадіжки, якщо транспорт залишити надовго або ж у темну пору. Велосипед при крадіжці, на відміну від інших речей, відмінно допомагає злодію втекти.

Надійний спосіб зберігання – коридор чи балкон вашої квартири, гаражне приміщення з надійними замками і системою відеоспостереження. Збережіть надійно на зиму ваш транспорт, аби було на чому їздити навесні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі