Сім ДТП трапилися на Тернопіллі впродовж вихідних

08.11.2021 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Дев'ять людей отримали тілесні ушкодження в результаті дорожньо-транспортних пригод, які трапилися за останніх три дні на дорогах Тернополя та області. 

5 листопада близько 13:00 на автодорозі Бережани-Підгайці-Монастириська водій автомобіля Skoda Roomster збив велосипедиста, 1964 року народження. Потерпілий їхав на двоколіснику серединою проїжджої частини дороги в попутному напрямку. Чоловіка для надання меддопомоги доправили в лікарню. 

Того ж вечора у Тернополі кермувальниця автомобіля Mitsubishi Lancer, виїжджаючи з вулиці Шопена на проспект Степана Бандери, врізалася в автобус неоплан BOVA FHD  та у ще одне авто марки Mercedes-Benz Vito.

В результаті автопригоди до лікарні з множинними травмами та переломами потрапили обидва водії з автівок. 

У суботу, 6 листопада, в обласному центрі не розминулися дві іномарки. За попередньою інформацією, водій Renault, виконуючи маневр повороту ліворуч, допустив зіткнення із Fiat, водія якого з тілесними ушкодженнями доправили в медзаклад.  

Не переконалася у безпечному русі і водійка автомобіля Mercedes. Вона на вулиці Руська, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, в'їхала в SEAT Leon. В травматологічне відділення потрапила кермувальниця Mercedes(у). Іншого водія після надання меддопомоги відпустили за місцем проживання.  

Читайте також

На Тернопільщині ДТП: перекинулася вантажівка із зерном сої
Жахлива аварія на трасі Тернопіль — Львів: двоє людей загинули
Масштабна ДТП на Теребовлянщині: «всі живі, але багато переломів» (ВІДЕО)


Чотирнадцятирічний велосипедист потрапив під колеса автомобіля Volkswagen Sharan. Водій, повертаючи ліворуч, аби заїхати в двір будинку, на зустрічній смузі збив неповнолітнього. За словами медиків, у дитини легкі тілесні ушкодження. 

Сьомого листопада на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, неподалік села Мишковичі, працівники поліції зареєстрували ДТП з потерпілими. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mitsubishi не впорався з керуванням та з'їхав у кювет, а після цього авто перекинулося. Чоловіка з травмами та у комі доправили до лікарні. 

В ніч з 7 на 8 листопада на автодорозі Обхід м.Тернопіль водій автомобіля Ford Galaxy з'їхав з проїжджої частини дороги та врізався в тросове огородження. Попередньо, двадцятивосьмирічний кермувальник перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його госпіталізували. 

У всіх водіїв відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Причини автопригод стануть відомі у ході слідства, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі