Вагітна жінка втратила чоловіка та двох доньок

Опубліковано:
7 Листопада, 2021

У суботу, 6 листопада, у ДТП на трасі М-14 біля села Шевченкове (Миколаївська область) загинули двоє маленьких дітей та їхній батько. Вагітна дружина останнього – Рузанна Маультеле – постраждала, у лікарні опинилися також ще троє малюків із цієї родини.

Подробиці смертельної автомобільної аварії повідомляються у сюжеті ТСН. Як з’ясували журналісти, багатодітна сім’я з Маріуполя (Донецька область) їхала на “Жигулі” на 40 днів після похорону батька Рузанни (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Рузанна Маультеле, яка постраждала у ДТП
 
 

За кермом був 33-річний батько сімейства. Загинули також малолітні дівчатка 3 та 5 років. Рузанна з трьома дітьми – 7, 6 та 1 року – вижили, потрапивши до медустанови з травмами різного ступеня тяжкості.

Другий автомобіль, який брав участь у ДТП, – Chevrolet. Дружина загиблого водія “Жигулі” заявила: її покійний чоловік їхав спокійно, не перевищував швидкість, коли в якийсь момент Chevrolet наздогнав їхню машину та врізався у ВАЗ-2101 з боку водійського сидіння.

 

Удар був дуже сильним і останнє авто вилетіло в кювет, де перекинулося. Машину страшенно зім’яло, жертви ДТП померли на місці.

Село Шевченкове під Миколаєвом

Жінка, що вижила, розповіла, що сама витягувала дочок із понівеченого авто. Загиблі дівчинки сиділи на задньому сидінні за водієм і виявилися затиснутими металевими частинами “Жигулі”. Деблокували тіла рятувальники.

 

У Chevrolet пасажирів не було. 37-річний водій поки що відмовлявся давати свідчення поліції, як і проходити тест на алкоголь.

“Він підійшов весь у крові. Коли зібралися люди, він почав говорити, що ми стояли без світла. Без нічого. Але ми не стояли, ми їхали потихеньку. Мій чоловік не був п’яний”, – розповідала Рузанна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: