Ознаки, які говорять про те, що ви потрібні йому тільки для сексу

Опубліковано:
6 Листопада, 2021

Коли ви лягаєте в ліжко з партнером, якщо тільки не шукаєте одноразового sекsу, ви хочете, щоб хтось дбав про вас так само, як і про себе самого. Але як визначити, коли хлопець хоче залізти вам під спідницю або відкрити вам душу. Ці підказки допоможуть вам:

1. Його більше хвилює секс, ніж ви самі

Під час сексу кожен хоче отримати свою частку задоволення. Але коли він робить щось, нехтуючи вашим комфортом або насолодою, для нього немає поняття – «ви», є тільки «він». Наприклад, якщо він рухається під час сексу занадто швидко, і ви просите його сповільнитися, він цього не робить.

2. Він не прагне довести вас до оргазму

Він приділяє занадто мало уваги вашій насолоді, а також вашим чутливим еpoгeнним зонам. Він грубий і не питає, чого ви хочете. Він також не питає, що вам подобається і не подобається. І як тільки він опиниться всередині вас, він буде робити все, щоб досягти кульмінації в поодинці.

3. Після того, як він закінчив, він запитує, чи було вам добре, тому що він не знає про це

Ви ніколи не питаєте свого партнера, чи був секс хорошим, тому що ви відчували його оргазм. Займатися коханням – означає приділяти рівну увагу один до одного. Якщо він питає вас про таке, йому все одно, чи отримали ви задоволення чи ні.

4. Він самовпевнений щодо контролю над народжуваністю

Він бажає, щоб ви самі подбали про це. Він передбачає, що ви приймаєте прoтизаплідні таблетки або по-іншому охороняєтеся від небажаної вагітності, щоб йому не треба було вдягати прeзeрватив. Захворювання не входить в його прорахунок. Він просто хоче взяти вас..

Якби він займався з вами коханням, він би підняв тему про контроль над народжуваністю і необхідності в прeзeрвативах, тому що він піклується про вас і вашу безпеки. Якщо ж він хоче від вас тільки сексу, це не приходить йому в голову.

5. Він не поспішає пізнати вашу анатомію, але очікує, що ви улестите його на всі сто

Він не витрачає час на з’ясування ваших чутливих зон. Він дуже зайнятий, намагаючись отримати задоволення самому. Але в гонитві за насолодою, він вкаже вам на те, що його збуджує, як його пестити і чого торкнутися.

6. Він командує, коли справа доходить до секс-поз

Він може займатися з вами сексом в будь-якій позі, але, якщо ви зовсім розлінились – буде командувати, щоб ви сіли на нього зверху, а потім віддасть накази: «швидше, глибше, жорсткіше». Він любить грубий секс і нехтує вашими потребами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: