Аваков заявив, що Україні потрібен сценарій на випадок смерті Путіна

Опубліковано:
6 Листопада, 2021

Колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що Україна повинна мати військовий сценарій на той випадок, якщо президент Російської Федерації Володимир Путін помре. За його словами, державі слід бути готовою до подібних ситуацій на різних рівнях.

Зокрема, як заявив Аваков в ефірі шоу “Свобода слова Савіка Шустера” в п’ятницю, 5 листопада, це насамперед стосується Збройних сил України, дипломатів та “переговорників”.

“Припустимо, Путін готовий на якусь процедуру мирної передачі влади. І тоді ми теж готові. А якщо він не готовий до такої процедури, мають бути готові решта наших служб”, – сказав колишній глава МВС.

За словами Авакова, українське суспільство також має підтримати таку готовність держави. Він вважає, що Україні потрібні “5-6-7 папок військового сценарію” на випадок, якщо в Росії раптово щось сталося.

“Раптом почалися дезінтеграційні процеси. Раптом, ну, немає в нас такого щастя, – Путін помер, а ми не готові, а нам треба бути готовими”, – пояснив Аваков.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аваков, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Путін, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: