На території другої лікарні висадили близько 40-ка нових дерев і кущів

Опубліковано:
6 Листопада, 2021

Цими днями КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» долучилася до екологічної ініціативи «Озеленення планети», спрямованої на протидію глобальному потеплінню та відновлення екосистеми землі.

Відповідно до розробленого ландшафтного дизайну, в межах проєкту на території лікувального закладу висадили близько 40-ка нових дерев та квіткових рослин роду Гортензія, Рододендрон, Райська яблуня, Сакура тощо.

Молоді саджанці були придбані за сприяння Почесного консула Угорщини в Тернополі та Тернопільській області, директорки БФ «Подоляни» Тетяни Чубак в рамках доброї співпраці із закладом охорони здоров’я.

До відновлення екосистеми планети долучилися як медичні працівники, так і керівництво закладу і небайдужі тернополяни.

«Висадження нових унікальних зелених насаджень на території нашої лікарні – це чудова акція, яка підтверджує тезу, що потрібно лікувати не лише тіло, а й душу пацієнта. Адже ця екоініціатива допоможе створити привабливий і доглянутий зовнішній вигляд території та подарує позитивні емоції і «тішитиме око» пацієнтам і відвідувачам лікарні, – розповів директор КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» Ростислав Левчук. – Дякуємо ініціаторам проєкту «Озеленення планети», а також Тетяні Чубак та БФ «Подоляни» за співпрацю і сприяння у реалізації акції».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озеленення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: