На Тернопільщині готуються до ІV відкритого конкурсу вокалістів та хорів імені Крушельницької

Опубліковано:
6 Листопада, 2021

21-23 грудня на Тернопільщині відбуватиметься відкритий ІV відкритий конкурс вокалістів та хорів імені Соломії Крушельницької. Позмагатися мають можливість  солісти-вокалісти та бандуристи-співаки. Заявку потрібно подати до 15 грудня. Участь у конкурсі  можуть брати учасники від 10 до 34 років.

Цей конкурс заснований Благодійним фондом «Соломія» у партнерстві з Тернопільським мистецьким фаховим коледжем ім. Соломії Крушельницької (предметно-циклові комісії «Спів», «Хорове диригування» та «Народні інструменти»).

Конкурс відбувається за підтримки обласної та міської ради, облдержадміністрації, обласного методичного центру народної творчості, Всеукраїнської музичної спілки, Всеукраїнського хорового товариства ім. М. Леонтовича, обласної філармонії, Тернопільського академічного драматичного театру ім. Шевченка, факультету мистецтв Тернопільського педуніверситету ім. В. Гнатюка, UKRAINIAN ART SONG PROJECT. Генеральний партнер — офіційний представник YAMAHA в Україні компанія InJazz.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #крушельницька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: