9 дрібниць, які говорять про те, що чоловік у вас по-справжньому закоханий

Опубліковано:
5 Листопада, 2021

Любить – не любить? На початку стосунків ми часто гадаємо, як до нас ставиться людина, якій ми симпатизуємо. Можна, звичайно, запитати її безпосередньо, але мова тіла – найкращий помічник у цьому випадку. Адже фахівці з мови тіла вважають, що 93% повідомлень невербальні. Тому якщо ваш партнер передає наступні сигнали, ви можете бути спокійні: він у вас закоханий.

1. Він грається з вашими волоссям

Всім відомо, що жінки торкаються до свого волосся, коли хочуть зачарувати чоловіка. Але чоловіки також люблять гратися з волоссям (вашим), коли намагаються справити враження. Не всі дівчата люблять, коли хлопець торкається їх волосся: укладання псується, і взагалі цей жест може дратувати. Але це значить, що він закоханий, тому йому хочеться торкатися до вас ще і ще.

2. Він постійно дивиться на вас, його зіниці розширені

Мабуть, це може означати, що він під кайфом, але це через це, що ви дієте на нього, як легкий наркотик. Він не може надивитися на вашу красу, і все, що ви говорите, здається йому цікавим.

3. Він піднімає брови

Коли чоловік піднімає брови, звертаючись до жінки, це означає, що вся його увага прикута до неї. Якщо він підняв брови, усміхніться йому – він чекає цього.

4. Він підходить до вас, щоб поговорити

Телефонні розмови йому не такі цікаві, як зустрічі. Він хоче перебувати поруч, навіть якщо ви живете в одному будинку і перебуваєте в різних кімнатах. Якщо ви почнете розмову, і він наблизиться – це знак уваги і любові.

5. Його тіло при розмові звернене до вас

Якщо чоловік розгортається до вас всім корпусом і приймає відкриту позу (не схрещуються руки або ноги), він проявляє до вас інтерес. Можна поставити галочку: ви для нього – найчарівніша і найпривабливіша.

6. Він ненароком торкається до вашої руки або ноги

Чоловіки торкають жінок за руку або ногу, щоб показати їм:
Не соромся, роби що хочеш, я зацікавлений в тобі. Такий жест обіцяє впевненість: партнер явно хоче продовження стосунків.

7. Він відкрито усміхається

Коли чоловік усміхається, відкриваючи свої зуби, то а) це медійна особистість б) він зустрів кохану жінку і радіє, що вони разом (або хоче бути з нею разом).

8. Він з вас порошинки здуває

Закоханому постійно хочеться до вас торкатися, але іноді йому потрібен привід. Ледь помітна порошинка, крапля дощу на плечі, злегка розмазана помада – він все виправить, навіть не турбуйтеся.

9. Він шепоче на вушко

Коли він нахиляється до вас і шепоче щось на вушко, це завжди так інтимно! Ці слова призначені тільки вам, і вони завжди особливі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: