Динамо продовжує встановлювати антирекорди у єврокубках

Опубліковано:
5 Листопада, 2021

Програш у домашньому поєдинку Ліги чемпіонів “Барселоні” продовжив три сумні серії киян.

Програвши в домашньому матчі Ліги чемпіонів Барселоні Динамо не лише зробило примарними свої шанси на продовження участі у турнірі цього сезону, а й встановило одразу три сумні антирекорди, повідомляє sport.ua.

Кияни не забивають у єврокубках уже 547 хвилин. Це майже на 100 хвилин більше, ніж попереднє “досягнення” Дніпра 33-річної давності.

Востаннє підопічні Луческу відзначалися у воротах суперників ще у лютому.

Крім того, встановили динамівці і новий антирекорд з безгольової серії в Лізі чемпіонів – 390 хвилин. Це на три хвилини більше, ніж колишній “найкращий” показник, встановлений самими динамівцями 29 років тому.

І, нарешті, кияни знову не змогли обіграти іспанський клуб. Це трапилося вже вдвадцяте поспіль – антирекорд для всіх українських клубів.

Востаннє представників цієї країни динамівці перемагали далекого 1999-го. Тоді в Лізі чемпіонів обіграли Реал 2:0.

Нагадаємо, Барселона обіграла Динамо з рахунком 1:0 у матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів у Києві. Єдиний гол на 70-й хвилині забив Ансу Фаті.

Після цього матчу каталонці піднялися на друге місце у турнірній таблиці, маючи в активі 6 очок. Динамо з одним балом — останнє.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #динамо, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: