Де у Тернополі можна вакцинуватися на вихідних?

Опубліковано:
5 Листопада, 2021

Щодня в Україні та у Тернополі, зокрема, спостерігається стрімкий ріст захворюваності на COVID-19, збільшується кількість госпіталізованих пацієнтів та летальних випадків.

Через ускладення епідситуації з 1 листопада у Тернопільській міській територіальній громаді посилено контроль за дотриманням карантинних обмежень у торговельних, торгово-розважальних центрах, закладах громадського харчування та введено додаткові карантинні обмеження

Оскільки на сьогодні єдиним дієвим методом вберегти себе від коронавірусної хвороби є вакцинація, закликаємо мешканців Тернопільської громади не зволікати та пройти імунізацію від COVID-19 в одному із нищезазначених центрів вакцинації.

Читайте також

У Тернополі посилюють антиковідні заходи безпеки, – всі подробиці
Коронавірус на Тернопіллі: за добу 16 людей померли, 696 — захворіли
На Тернопільщині мобільна група перевіряє дотримання карантинних обмежень

Два додаткових тимчасових пункти щеплень розгорнуто також на залізничному вокзалі та центральному автовокзалі Тернополя, де імунізацію можна пройти вакцинами AstraZeneca, CoronaVac та Pfizer-BioNTech. Графік роботи – з 10:00 до 16:00 год.

Також, аби зробити процес вакцинації максимально безпечним, швидким та зручним для місцевих жителів, у місті забезпечено можливість онлайн-запису у будь-який із стаціонарних пунктів щеплення.

Зробити це можна на офіційному сайті КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» https://www.medical.te.ua.

Звертаємо увагу тернополян! Цього тижня внесено зміни у роботу пункту вакцинації на базі КП «Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр», що на вул. Руській, 47.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцинація, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: