Жива каша – надзвичайно корисний сніданок за 5 хвилин

05.11.2021 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Секрет живої каші – в особливому способі приготування, без термічної обробки. Така страва містить неймовірну кількість корисних речовин. І приготує її навіть дитина!

Жива каша – це продукт із живого зерна (овес, гречка, пшениця, льон) без застосування варіння. Першовідкривачами такого способу готування їжі є сироїди. В основу подібної каші лягла здатність круп й насіння вбирати воду.

Така каша може стати постійною альтернативою варінню, адже це корисно, дуже смачно і так просто.

Рецепт живої каші з льону

Час: 5 хвилин

Порцій: 1

Поживно й апетитно / Фото інстаграм cook_julija_simonchuk

Інгредієнти:

  • 40 грамів льону;
  • 100 грамів води;
  • 100 грамів банана;
  • 2 – 3 столові улюблених ягід;
  • горіхи – на ваш смак.

Приготування:

  1. Льон необхідно залити водою на 8 – 10 годин і дати настоятися. Найкраще це зробити на ніч, щоб зранку продукт був готовим.
  2. Вранці помістіть льон у блендер, додайте банан та ягоди та перебиваєте близько 2 – 3 хвилин.
  3. Вилийте суміш в тарілку, додайте ягоди та за бажанням горішки.

Нехай смакує!

Чим корисна лляна каша

Вона містить у собі всі велику кількість вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. Це надзвичайно потужний природний антиоксидант.

Льон називають стравою довголіття, а ще це природний протеїн та джерело енергії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі






Опілля квас
Радіо
TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день

ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Архів новин