Для тих, у кого часу завжди обмаль, ця страва – просто знахідка. Перець, запечений у духовці з ароматними травами, виходить нереально смачним!

Отож, не гайте часу. Мерщій готувати смачну італійську закуску разом із нами!

Дуже смачно робити брускети з таким перцем, або можна його використовувати у салати чи основні страви, як додатковий гарнір,
– радить Володимир Ярославський.

Рецепт солодких перців по-італійськи

Час: 30 – 60 хвилин

Порції: 4 – 6

Перці по-італійськи / Фото зі сторінки Володимира Ярославського

Приготування:

  1. Ретельно помийте перці, звільніть від насіння й розріжте навпіл.
  1. Змастіть шкірку перців оливковою олією.

Перці по-італійськи / Фото зі сторінки Володимира Ярославського

  1. Розігрійте духовку до 180 – 200 градусів із верхнім обдувом.
  2. Викладіть перці на деко.
  3. Відправте перці до духовки запікатися доти, доки шкірочка не підгорить.

Перець по-італійськи / Фото зі сторінки Володимира Ярославського

  1. Дістаньте деко з перцями з духовки й накрийте харчовою фольгою.
  2. Дайте овочам охолонути й зніміть із них шкірку.

Перці по-італійськи / Фото зі сторінки Володимира Ярославського

  1. Перці посоліть, присмачте подрібненим часником, свіжою петрушкою, тим’яном і скропіть оливковою олією та бальзамічним оцтом.

Перці по-італійськи / Фото зі сторінки Володимира Ярославського

  1. Подавайте італійську закуску з козячим сиром.

Смачного!