Поліція встановила причину загибелі пенсіонерки на Борщівщині

04.11.2021 16:14   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Подія трапилася в селищі Скала-Подільська Чортківського району. Внаслідок отруєння чадним газом загинула місцева 94-річна мешканка.

Читайте також

У Тернополі чадним газом отруїлася 2-річна дитина
На Тернопіллі передчасно пішла з життя 60-річна викладачка коледжу
На Чортківщині 88-річна пенсіонерка отруїлася чадним газом

Про подію повідомила соціальний працівник, яка навідувала пенсіонерку. Жінка не змогла достукатися до власниці будинку  Вона викликала поліцейських та рятувальників. Двері відчинили, однак, стареньку знайшли без ознак життя.

За попередніми даними, вночі в помешканні через замикання електропроводки від ообігрівача сталося задимлення. Пенсіонерка задихнулася чадним газом під час пожежі.

Тіло загиблої скеровано на експертизу. Поліцейські встановлюють обставини події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство з приміткою «нещасний випадок») Кримінального кодексу України, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі