6000 тернопільських учнів проголосували за проєкти «Шкільного громадського бюджету»

Опубліковано:
4 Листопада, 2021

6000 тернопільських школярів уже проголосували за проєкти «Шкільного громадського бюджету 2022». Про це розповіли у Тернопільській міській раді. Свої проєкти подали 33 школи. З них 31 – з Тернополя та дві – з сіл Тернопільської міської територіальної громади – Кобзарівка та Чернихів. Голосування триватиме до 9 листопада. Підтримати проєкти можуть учні 7-11 класів за допомогою персональних QR-кодів.

«Проєкти-переможці визначатимуться окремо у кожному навчальному закладі. Переможцями голосування вважатимуться ті ініціативи, які наберуть найбільшу кількість голосів за рейтинговою системою. Якщо в результаті голосування два або декілька проєктів отримали однакову кількість балів, пріоритетність визначається датою реєстрації проєкту. На реалізацію проєктів-переможців з бюджету громади у наступному році спрямують 1 881 204 грн, тож кожна школа-учасниця конкурсу отримає по 58 787 грн для втілення своїх проєктів-переможців», – кажуть у міській раді.

Проєкти «Шкільного громадського бюджету» подають у Тернополі другий рік поспіль. Усі 33 минулорічні проєкти-переможці успішно реалізовані.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бюджет, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: