Важливі моменти у грі «Динамо» з «Барселоною», які ви могли пропустити

Опубліковано:
3 Листопада, 2021

Київське “Динамо” на НСК “Олімпійський” зазнало другої поспіль поразки від “Барселони” (0:1) у груповому раунді Ліги чемпіонів. Підопічні Луческу вже не виглядали у боротьбі з іспанцями такими боязкими, як два тижні тому в Каталонії, і сміливо могли розраховувати на нічию. Але помилки в нападі та відсутність повноцінного форварда не дозволили українцям перервати “посуху” у групі.

OBOZREVATEL зібрав сім моментів, які варто відзначити у грі “Динамо” у четвертому турі Ліги чемпіонів.

Динамо прийме Барселону на Олімпійському

1. У діях киян з’явилася агресія, якої не вистачало на “Камп Ноу”. Господарі поля не соромилися часом жорстко зустрічати суперника, що вилилося у дві жовті картки – для Гармаша та Буяльського. І наполегливо йшли в атаку, провокуючи на “гірчичники” вже гравців “Барселони”. Хацеган тричі карав каталонців.

Віктор Циганков.

2. Трохи сміливості, і футболісти “Динамо” перестали так часто розігрувати м’яч біля своїх воріт, нагнітаючи і без того непросту ситуацію біля володінь Георгія Бущана. Хоча і “Барселона” не включала той пресинг, який ми бачили два тижні тому у столиці Каталонії.

Бущан кілька разів рятував команду.

3. Атака “Динамо” все ще сумна – жодного гола за чотири матчі групового етапу. І хоча небезпечних моментів було створено на порядок більше, ніж два тижні тому в Іспанії, навіть з’явилися три удари у площину, напад виглядає надто розмито. А Гармаш в атаці – просто вирок усім форвардам команди. Хоча самовіддано працював у відборі м’яча.

Гармаш відзначився жовтою карткою.
 
Денис Гармаш в атаці.

4. Господарі розраховували на швидкі контратаки і почувалися не дуже комфортно, коли “Барселона” починала затяжні розіграші. У результаті гості зробили 611 передач проти 326 у “Динамо”.

Віктор Циганков у поєдинку із каталонцями.

5. Скрізь намагався встигнути Караваєв, якого було помічено ще й на позиції центр-форварда. А виходив на поле лівим захисником. І в результаті став одним із найкращих гравців “Динамо” за версією порталу Whoscored. Високу оцінку отримав де Пена. І ви, найімовірніше, погодитесь з нею, якщо бачили хоча б його розкішний пас на Шапаренка.

Олександр Караваєв у боротьбі з футболістами

6. Криза точності Шапаренка. Два справді добрі гольові моменти у першому таймі, після яких чемпіон України міг вести 2:0. Але Микола своїм шансом не скористався, посилаючи м’ячі зненацька неточно. І вболівальники вже відправляють півзахисника до психолога.

Микола Шапаренко був лідером команди.

7. Заміни Луческу не надто вплинули на гру. Склалося враження, що Ледньова випустили імовірніше від безвиході. Треба ж було комусь бити по воротах “Барселони”, яка була зовсім не безгрішна у захисті. Безумовно, “Динамо” дуже не вистачало у цьому матчі досвідченого та забивного форварда.

Мірча Луческу під час матчу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Барселона, #динамо, #матч, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: