У Товстому, прямо на території недіючого молокозаводу, викинули немовля

Опубліковано:
2 Листопада, 2021

Новонародженого хлопчика в пакеті на території недіючого молокозаводу селища Товсте знайшла місцева мешканка.

Жінка, проходячи повз, почула дитячий плач. Коли підійшла ближче, то побачила дитину. Вона забрала її, занесла в місцеву їдальню та викликала поліцію.

За словами правоохоронців, хлопчик доношений, народжений, приблизно, добу тому. Його доправили до лікарні з переохолодженням, але загрози життю немає.

Працівники поліції просять усіх мешканців Чортківського району, а особливо селища Товсте, повідомляти інформацію про жінок, які перебували на останніх місяцях вагітності. Цікавлять й ті, хто нещодавно народжував, але дитини не видно. Анонімність гарантується. Інформацію можна повідомити на лінію “102” або за номером (068) 075 44 02, (067) 803 46 09.

Даний факт внесений в ЄРДР згідно ч.2 ст. 135 (залишення в небезпеці, матір’ю стосовно новонародженої дитини, якщо матір не перебувала в обумовленому пологами стані) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Триває слідство, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #викинули немовля, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: