Новий спорткомплекс у Бережанах — «інвестиційний магніт» Тернопільщини

Опубліковано:
1 Листопада, 2021

Будівництво спортивного комплексу в Бережанах – влучний приклад, як програма Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво»  змінює життя маленьких міст. 

Новозбудований комплекс – це спортивний зал розміром 24х42 м, басейн, роздягальні та приміщення для глядачів.  Спорудження і матеріальне забезпечення відбувається із застосуванням новітніх технологій. Цей об’єкт має всі шанси стати «інвестиційним магнітом», який залучить представників бізнесу в регіон.

Читайте також

У лікарні Чорткова триває реконструкція приймально-діагностичного відділення
На одній з найбільш знищених доріг Тернопільщини – 10 кілометрів новенького покриття
У Тернопільській університетській лікарні триває будівництво нового приймального відділення

Тут зможуть займатися тут спортом місцеві мешканці, а найголовніше — комплекс оснащено усім необхідним для проведення міжнародних спортивних подій. Станом на сьогодні ремонт наближається до фінішу.

Функціонування спорткомплексу сприятиме розвитку суміжних галузей з оздоровлення та відпочинку. А це нові робочі місця та економічне зростання для Бережан.

Спортсменам і туристам посприяє й те, що дістатися до містечка тепер буде набагато простіше. Адже вже завершується ремонт Дороги Єдності у Тернопільській області.

«Велике будівництво» – це велика комплексна робота над розвитком туристичного та економічного потенціалу України.

null

 

 

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #велике будівництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спорткомплекс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: