Захопили приміщення КП «Тернопільводоканал»: у Тернополі відбулися антитерористичні навчання

Опубліковано:
29 Жовтня, 2021

Спецпризначенці СБУ знешкодили «терористів», які захопили приміщення КП «Тернопільводоканал» та звільнили заручників. За таким сценарієм відбулися чергові тактико-спеціальні антитерористичні навчання.

Як йдеться в повідомленні Управління СБ України в Тернопільській області, за легендою тренувань, умовні терористи захопили приміщення КП «Тернопільводоканал». Зловмисники погрожували «підірвати» саморобні вибухові пристрої, приховані на об’єктах критичної інфраструктури міста та розправитися із заручниками. З терористами розпочали перемови, а згодом було прийнято рішення про початок штурмової операції. Відтак, бійці спецпідрозділів знешкодили обидві групи умовних терористів: першу, під час штурму приміщення, в якому утримували заручників, другу – при спробі втечі на захопленому автомобілі.

Після завершення штурмової операції організатори проаналізували рівень виконання завдань.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #антитерористичні навчання СБУ, #КП «Тернопільводоканал», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: