Увага! У Тернополі змінили рух тролейбусів на маршрутах №№2,5,7,10,11

Опубліковано:
28 Жовтня, 2021

У Тернополі сьогодні, 28 жовтня, будуть внесені зміни у роботу тролейбусів на маршрутах №№2,5,7,10,11. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Зміни пов’язані з аварійним ремонтом секційного перемикача контактної мережі на вул. 15 Квітня в районі пішохідного мосту. Відтак, тролейбус №2 курсуватиме з проспекту Степана Бандери на вул. Слівенську – вул. Довженка – вул. Слівенську. Тролейбус №5 з вул. Київської курсуватиме на проспект Злуки – Залізничний вокзал – Центр. Тролейбус №7 з ТЦ «Епіцентр» курсуватиме на вул. Текстильну – «Універсам» – просп. Злуки. Тролейбус №10 від Центру курсуватиме на вул. Князя Острозького (Філармонія) – Залізничний вокзал – вул. Київську – просп. Злуки – «Універсам». А тролейбус №11 від Центру курсуватиме на вул. Князя Острозького (філармонія) – Залізничний вокзал – вул. Київську – просп. Злуки – «Універсам».

Тернополян просять врахувати тимчасові змінити та завчасно обирати свій маршрут.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: