Принципи придбання житла на вторинному ринку Івано-Франківська

Опубліковано:
28 Жовтня, 2021

Івано-Франківськ — велике місто з гарними пейзажами та мальовничими краєвидами. Перед придбанням варто визначитися з варіантом житла. Найдешевше обійдеться придбання квартири в новобудові. Однак таке житло має низку особливостей.  

Популярні райони Івано-Франківська для придбання житла 

Квартира в новобудові продаються переважно на этапі будівництва, і завжди є ймовірність що будівництво можуть заморозити на невизначений термін. Прийдеться з нуля робити ремонт і терпляче чекати, коли він закінчиться у сусідів. Переїхати в таке житло вдасться не одразу, а лише після здачі об’єкта в експлуатацію, та виконання всіх регламентних робіт. Тому, якщо потрібно відразу переїхати в нове житло, варто придивитися до квартир з вторинного ринку, широкий асортимент яких пропонує агентство нерухомості Атланта. Ознайомитись із пропозиціями можна на сайті www.atlanta.ua/ivanofrankovskayaoblast. Зазвичай це обжиті райони, з великою кількістю магазинів, гарною транспортною розв’язкою. 

Найбільш популярними та найкращими на думку місцевих жителів вважаються наступні райони:  

  • Брати. Це відмінний варіант для тих, хто шукає хорошу інфраструктуру та транспортну розв’язку. Тут багато місць для відпочинку, велика кількість зелених насаджень.  
  • Каскад. Район з розвиненою інфраструктурою, гарною транспортною розв’язкою, звідки можна доїхати до будь-якої частини міста. 
  • Центр — найкращий варіант, адже тут є велика кількість магазинів, банків, а також місць для відпочинку з дітьми. Вартість житла у цьому районі найвища. 

Тонкощі придбання житла на вторинному ринку 

Придбання нерухомості на вторинному ринку пов’язане із низкою складнощів. Житло із вторинного ринку необхідно ретельно перевіряти. Адже нерідко воно може перебувати під заставою, або у квартирі є прописані неповнолітні, зниклі безвісти. Деяке житло обтяжене борговими зобов’язаннями. Такі квартири вважаються проблемними, купувати їх не варто, щоб не нажити неприємностей. Перед придбанням, необхідно звертатися до перевірених агенцій нерухомості та нотаріусів. Перед здійсненням будь-якої угоди квартира перевіряється в державних реєстрах на наявність судових процесів або арештів. Якщо є якісь проблеми, то досвідчений юрист скаже про це потенційному покупцеві. 

При самостійному придбанні нерухомості може виникати маса складнощів. Адже звичайна людина не щодня купує квартиру. Вона гадки не має, на які документи варто звернути увагу, які довідки зібрати, щоб придбати чи продати житло. Найкраще звертатися в агентство нерухомості Атланта, щоб мати можливість придбати найвигідніший варіант, який буде відповідати всім вимогам. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агентство нерухомості, #Атланта, #івано-франківськ, #нерухомість, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: