Не ремонтували понад 30 років: на Тернопільщині оновили школу

Опубліковано:
26 Жовтня, 2021

Капітально відремонтували Великоглибочецьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів імені Ярослава Стецька. Вартість робіт – майже 22 млн грн. Про це повідомляє Тернопільська облдержадміністрація.

Відтак, у школі проведено заходи з енергозбереження. Замінено вікна, дах, утеплено фасади.

«Ми одразу відчули ефект від утеплення. Попри те, що надворі стало холодніше, температура у приміщенні дозволяла організовувати освітній процес. У середньому наша школа споживає 17 тис. кубометрів газу. Після утеплення цей показник очікувано зменшиться до 13 тис. кубометрів», – розповідає директор Великоглибочецької загальноосвітньої школи ім. Ярослава Стецька Оксана Комарницька.

Також у закладі дотримані принципи безбар’єрності – встановлені пандуси.

Додамо,  що  у Великоглибочецькій загальноосвітній школі ім. Ярослава Стецька навчається понад 400 учнів. Частина дітей – місцеві. Понад сто учнів довозять з інших сіл громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велике будівництво, #Великий Глибочок, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: