Трьом особам, підозрюваним у підробленні ПЛР-тестів, слідчі Тернопільщини оголосили підозру

Опубліковано:
26 Жовтня, 2021

Під час досудового розслідування вдалося встановити шість фактів підроблення офіційних документів. За фальшивки зловмисники отримували грошову винагороду у розмірі 100 гривень.

Читайте також

На Тернопіллі чоловіку за погрозу поліцейським загрожують три роки позбавлення волі
Тернопільська поліція просить допомогти встановити особу жінки, яка обікрала «Копійочку» (ВІДЕО)
Тернопільські поліцейські поїхали на ротацію в зону ООС

Слідчі слідчого управління ГУНП в Тернопільській області повідомили про підозру трьом жителям обласного центру. Усі обґрунтовано підозрюються у підробленні офіційних документів за попередньою змовою групою осіб – частина 3 статті 358 Кримінального кодексу.

Злочинну діяльність зловмисники розпочали у лютому цього року. За грошову винагороду виготовляли підроблені довідки про проходження лабораторного дослідження на наявність захворювання – COVID-19, зазначаючи в них завідомо неправдивий результат дослідження – негативний, а також інші дані, необхідні для можливості використання таких документів як дійсних.

Слідством встановлено, що підозрювані сфальшували щонайменше шість офіційних документів, використовуючи дані як приватних медичних лабораторій, так і обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я.

За скоєне зловмисникам загрожує до п’яти років позбавленням волі, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підробка документів, #ПЛР-тести, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: