Спортивно-патріотичне свято «Козацькі звитяги» відбулося у Чортківському коледжі (ФОТО)

Опубліковано:
26 Жовтня, 2021

У Чортківському медичному фаховому коледжі відбулося спортивно-патріотичне свято «Козацькі звитяги». Вихованці цього навчального закладу взяли участь у змаганнях, присвячених Дню захисників і захисниць України. Долучилися до змагань команди студентів першого курсу: «Нічна варта» (збірна спеціалізації «Фармація»), «Січовики» (збірна спеціалізації «Сестринська справа»), «Соколи України» (збірна спеціалізації «Стоматологія ортопедична») та «Стрільці» (збірна спеціалізації «Лікувальна справа»).

Перемогла команда «Стрільці». Отаман — Тетяна Тимків.

ІІ місце – у команди «Соколи України». Отаман — Віталій Пукач.

ІІІ місце здобула команда «Січовики». Отаман — Софія Кухарук.

«Учасники змагань показали результати, котрі дещо перевищували нормативні показники на оцінку «відмінно». Не менш важливою була підтримка вболівальників, серед яких не лише студенти першого року навчання, а й старшокурсники, куратори груп, викладачі. Під час пауз між конкурсами ведучі свята підбадьорювали учасників цікавими історіями, патріотичними піснями про козацьку силу й непереможність. Учасники свята вкотре довели, що підростає гідна зміна захисників і захисниць нашої Батьківщини», — розповідають у коледжі. 

null

 

 

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #коледж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патріотичне свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: