Бібліотеку-довгобуд офіційно передали Тернопільській громаді

Опубліковано:
25 Жовтня, 2021

Бібліотеку-довгобуд у центрі Тернополя офіційно передали у власність громади. Відповідне рішення прийняли на засіданні Кабінету Міністрів України. Про це повідомляє Тернопільська облдержадміністрація.

«Боротьба із не закінченими довгобудами — це один із пріоритетів, який я ставлю у своїй роботі. Майже 10 місяців ми працювали над збором необхідних документів, яких, по суті, не було. Відновили документи на землю, пройшли погодження всіх міністерств, відомств. Ми отримали погодження Кабінету Міністрів України, за умови, що у ньому знаходитимуться органи місцевого самоврядування, Центр надання адміністративних послуг. Цей шлях пройдено і офіційно бібліотеку-довгобуд у центрі Тернополя передаємо у власність Тернопільської громади», – розповідає голова облдержадміністрації Володимир Труш.

Площа об’єкту передачі дозволить розмістити виконавчі органи міської ради та її структурні підрозділи в одному приміщенні (оскільки вони розміщені в різних частинах міста). У тому числі й Центр надання адміністративних послуг, що сприятиме оперативному та якісному наданню послуг громадянам та організаціям.

«Ми збираємось перепланувати цей об’єкт, попередньо зробивши проєктно-кошторисну документацію. Тут буде новий сучасний ЦНАП, де тернополяни зможуть отримувати соціальні послуги. Все, що пов’язано зі спілкування з населенням, молодіжними організаціями – усе це буде знаходитися у цьому приміщенні», – зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал.

Додамо, будівництво бібліотеки, площею 9161,4 кв.м, розпочали у 1987 році. Та роботи досі не завершили. Ступінь готовності якого складає 85%.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека-довгобуд, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: