«Була веселою та щирою людиною»: на Тернопільщині у ДТП загинула 22-річна дівчина

Опубліковано:
25 Жовтня, 2021

У селі Шибалин, що на Бережанщині, вчора трапилася смертельна автопригода. Серед загиблих – 22-річна магістрантка ТНПУ Ірина Боднар.

«Ірина навчалася на другому курсі магістратури за освітньою програмою “Соціальна педагогіка”. Була веселою та світлою, доброю та щирою людиною. Скорбота переповнює від необхідності писати слово “була”. Життєрадісна, енергійна, чуйна, мала чудове почуття гумору та завжди випромінювала позитив. Не зважаючи ні на що, завжди приходила на допомогу. У цей важкий час висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям, однокурсникам, викладачам та усім, хто знав Ірину», – зазначають в університеті.

Нагадаємо, на трасі Стрий-Ізварино, неподалік села Шибалин, водій автомобіля Mitsubishi Galant не впорався з керування та злетів у кювет. На момент аварії в салоні авто перебували трьоє пасажирів. Тридцятирічний чоловік загинув на місці автопригоди, 22-річна дівчина від отриманих травм померла в лікарні. Ще одну пасажирку госпіталізували до медзакладу з травматичною ампутацією вуха. Найменше у ДТП постраждав водій.

Згодом з’ясували, що на момент аварії кермувальник перебував в стані алкогольного сп’яніння. Водія затримали.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #Ірина Боднар, #Козова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шибалин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: