У Бережанах працівники музею впорядкували місцеве кладовище

Опубліковано:
24 Жовтня, 2021

У Бережанах працівники музею впорядкували місцеве кладовище. Вони традиційно наводять порядок на цвинтарі кілька разів на рік з власної ініціативи. Про виконану роботу працівники музею написали у мережі Facebook:

«Людина живе доти, доки живе пам’ять про неї.

Традиція доглядати за могилами рідних і близьких вважається однією з найсакральніших з усіх існуючих. Проте, є чимало могил, до яких ніхто ніколи не приходить і вони залишаються сам на сам з природою.

Кілька разів на рік працівники Бережанського краєзнавчого музею впорядковують могили на міському цвинтарі. 22 жовтня було викошено траву, вирізано кущі, прибрано листя навколо могил професора гімназії Осипа Насельського, родини Масляків, відомих громадських діячів міжвоєнного часу Івана і Петра Загаєвичів і кількох могил поляків – мешканців міста. Визначено могили, які прибиратимемо наступного разу», – пишуть працівники музею.  

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #кладовище, #музей, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: