«Козацькі звитяги»: на Тернопільщині відбулися спортивні змагання

22.10.2021 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Чортківському медичному фаховому коледжі відбулося спортивні змагання «Козацькі звитяги». Юнаки та дівчата змагалися спритності та кмітливості. Про це повідомляє Тернопільська обласна рада.

Участь у змаганнях взяли чотири команди студентів першого курсу коледжу.

«Учасники змагань показали результати, котрі дещо перевищували нормативні показники на оцінку «відмінно». Не менш важливою була підтримка вболівальників, серед яких не лише студенти першого року навчання, а й старшокурсники, куратори груп, викладачі. Під час пауз між конкурсами ведучі свята підбадьорювали учасників цікавими історіями, патріотичними піснями про козацьку силу й непереможність. Учасники свята вкотре довели, що підростає гідна зміна захисників і захисниць нашої Батьківщини», — відзначають у навчальному закладі.

Відтак, перемогу здобули такі команди: І місце команда «Стрільці», ІІ місце команда «Соколи України» та ІІІ місце - команда «Січовики».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі