На Тернопільщині розпочнуть діяти нові карантинні обмеження

Опубліковано:
20 Жовтня, 2021

У Тернопільській області завтра, 21 жовтня, розпочнуть діяти нові карантинні обмеження. Про це повідомили під час позачергового засідання ТЕБ та НС в Тернопільській облдержадміністрації.

Відтак, буде заборона функціонування закладів громадського харчування, спортивних залів, продовольчих і непродовольчих ринків, крамниць, державних структур, а також проведення масових заходів у разі відсутності 100 % вакцинації або негативного ПЛР тест на COVID-19 не більше як за 72 години чи експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу не більше як 42 години або документ від лікаря щодо протипоказань вакцинації у працівників та відвідувачів закладів. Ці правила стосуються і міжрегіональних перевезень.

Дотримання карантинних вимог перевірятимуть мобільні групи.

Додамо, що 6 640 жителів Тернопільської області продовжують хворіти на коронавірус, з них 728 перебувають у медзакладах. Розгорнуто 1605 ліжкомісць, усі вони забезпечені киснем.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантинні обмеження, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: