Вимагав хабар: правоохоронці Тернопільщини затримали посадовця

Опубліковано:
20 Жовтня, 2021

Правоохоронці затримали начальника Управління Держпраці в одній з областей Західного регіону, що вимагав понад 67 тис грн.

Як розповідають у Тернопільській обласній  прокуратурі, посадовець вимагав від представника товариства, що проводить відповідне навчання з питань охорони праці, неправомірну вигоду за створення комісій, проведення процесу навчання та перевірки знань з питань охорони праці й підписання ним відповідних посвідчень про здачу навчального матеріалу. Відтак, за підписання   посвідчень про перевірку знань з питань охорони праці, чиновник через посередника одержав частину неправомірної вигоди – 28 500 грн. Вчора, 19 жовтня 2021 року, посадовець отримав решту суми – 39 тис грн.

Правоохоронцям вдалося викрити правопорушника. Наразі вирішується питання про повідомлення особі про підозру, відсторонення від посади та обрання запобіжного заходу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #начальника Управління Держпраці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: