Тернопільщина налагоджує співпрацю з Великобританією

20.10.2021 08:20   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс.
 
Під час розмови Михайло Головко звернув увагу посла на можливості співпраці в освітній та культурній сферах, а також в туризмі.
— Ми зацікавлені в налагодженні тісних економічних зв'язків з Великою Британією та залученні інвестицій у наш регіон. Наразі розмір експорту й імпорту не є значним, але ми готові всіляко сприяти у посиленні двосторонніх відносин між Тернопільщиною та Великою Британією, — зазначив Михайло Головко.
 
Голова обласної ради зазначив, що іноземних інвесторів можуть зацікавити такі проекти як будівництво індустріальних парків й відновлення роботи аеропорту. Ключову роль також відіграє галузь сільського господарства.
 
— На Тернопіллі працює багато компаній з іноземними інвестиціями. І ми готові до приходу нових. Запевнив пані Посла, що Тернопільська обласна рада завжди відкрита до співпраці та готова всіляко сприяти веденню бізнесу іноземним компаніями в регіоні, — додав Михайло Головко.
null
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі