За що похвалили Тернопіль Посли країн Великої сімки?

Опубліковано:
19 Жовтня, 2021

У середу 19-го жовтня Тернопіль відвідали керівники 7-ми Посольств країн Великої сімки, серед яких 4 Посла та 3 заступника керівників місій. Очолив делегацію Матті Маасікас — естонський дипломат та Глава представництва ЄС в Україні.

Читайте також

У Тернополі стартував форум коаліцій громадських активістів
У Тернополі створять навчальний онлайн-курс для дрібних фермерів
Проєкт з Тернополя увійшов в число кращих практик в Україні

Окрім протокольних зустрічей з керівництвом Тернополя та області делегація ознайомилась з ходом реалізації проєкту “Економічна адаптація малих та середніх підприємств”, який фінансується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), ГмбХ, та реалізовується громадською організацією «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в партнерстві з Тернопільською міською радою та Тернопільським регіональним відділенням Асоціації міст України.

Зустріч з учасниками проєкту відбулась безпосередньо на виробничих потужностях “EniProSound”. Компанія займається виготовленням матеріально-технічного забезпечення для навчання музикантів, музичних інструментів, акустичних систем для дому та закладів громадського харчування та інших приміщень.

Як зазначив керівник організації Максим Черкашин: «Нам надзвичайно приємно, що така поважна делегація відвідала нашу організацію та більше дізналась, чим ми займаємось. Щиро дякуємо нашим міжнародним партнерам, які вірять в Україну та реформи і постійно нас підтримують. Завдяки цьому візиту дипломати на власні очі можуть переконатись у користі проєктів, які фінансують їхні країни».

Проєктом “Економічна адаптація малих та середніх підприємств” організатори прагнуть допомогти малим та середнім підприємствам Тернопільської міської громади, які постраждали від наслідків COVID-19, шляхом надання відповідних знань, які допоможуть їм підтримувати бізнес та адаптуватися до нової реальності, сприяти використанню сучасних ІТ-технологій здійснюючи діяльність, залучення зовнішніх ресурсів (як місцевих, вітчизняних, так і іноземних) для власного розвитку.”

«Ми одразу вирішили подаватися на проєкт, оскільки розуміли, що нам бракує знань для розвитку бізнесу. На тренінгах та під час консультацій з експертами проєкту ми отримало багато нової інформації, яка для нас важлива. Приємно та незвично, що нашим бізнесом цікавляться посадовці такого високого рівня, які хочуть подивитися як ми працюємо та чим живемо» – коментує Сергій Масик, керівник  команії «EniProSound».

На даному етапі реалізації проєкту учасники пройшли вступний етап навчання по підготовці бізнес планів  та працюють над його розробкою спільно з консультантами. Результатом буде напрацювання 11 бізнес планів, що зможуть позмагатись з часткове фінансування одного з елементів самого плану.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посли, #тернопіль, #тернопільські новини, #черкашин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: