У лікарні Чорткова триває реконструкція приймально-діагностичного відділення

Опубліковано:
19 Жовтня, 2021

Триває реконструкція приймально-діагностичного відділення Чортківської центральної міської лікарні.

Як зазначають у Чортківській міській раді, вартість ремонтних робіт, згідно з результатами тендеру, становить 9 мільйонів гривень. Левова частина – 5 млн грн – кошти соціально-економічного розвитку. Решту – 4 млн грн – потрібно профінансувати за кошти платників податків громади із місцевого бюджету.

Торік керівництво Чортківської лікарні не використало державні кошти на реконструкцію відділення. Тому роботи не були розпочаті, а кошти повернулись у державний бюджет.

Додамо, що згідно з проєктом заплановано збільшити площу відділення маже на 100 метрів квадратних, капітальний ремонт будівлі та оснащення сучасним спеціалізованим обладнанням. Окрім того, зміниться заїзд та центральний вхід до приймального відділення. Після реконструкції він буде з вулиці Йосипа Сліпого. Перед фасадом будівлі обладнають критий заїзд для карет «швидкої допомоги» та вже почали облаштовувати спеціальний пандус.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велике будівництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #приймальне відділення, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: