У Тернополі відкрили «Кризову кімнату» для людей, які зазнали домашнього насилля. Одночасно у ній може перебувати 6 осіб. Про це повідомляє Суспільне.

Як розповідає начальниця міського управління сім’ї Христина Білінська, ремонт у приміщенні та закупівля усього необхідного, для проживання у «Кризовій кімнаті», здійснювалося за фінансування представників ООН зі Швеції.

«Це не притулок. Це приміщення в якому постраждала особа зможе перебувати 10-20 діб, щоб людина відчувала себе в безпеці. Дана особа зможе працювати з працівниками, які будуть надавати психологічну допомогу. У цій кризовій кімнаті вона зможе побути. Вона зможе подумати про наступні плани», – каже Христина Білінська.

З людьми, які перебуватимуть у «Кризові кімнаті», також працюватимуть психологи і юристи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Домашнє насильство, #Кризова кімната, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: