У Тернополі правоохоронці розпочали перевіряти COVID-сертифікати

Опубліковано:
19 Жовтня, 2021

У Тернополі інспектори перевіряють навчальні заклади на дотримання карантинних вимог, а також наявність у вчителів та інших працівників школи COVID-сертифікатів.

Як розповідає інспектор сектору ювенальної превенції Тернопільського районного управління поліції Валентин Бабішевич, правоохоронці мають службові планшети з відповідним програмним забезпеченням, яке зчитує QR-коди COVID-сертифікатів. У разі виявлення невідповідного сертифікату або фальсифікованого, інформацію передають до поліції.

Відтак сьогодні, 19 жовтня, з перевіркою в загальноосвітню школу № 4 прийшли працівники ювенальної превенції.

У школі вакциновано 87 % персоналу. Двоє працівників мають право на шестимісячне відтермінування щодо у зв’язку зі здоров’ям. Решту вчителів з 21 жовтня будуть відсторонені від роботи через відсутність вакцинації.

«Ми завели журнал щодо вакцинації працівників нашої школи. Ми вносимо сюди дані про тих, хто має сертифікати з двома вакцинами, у кого вона одна і коли має бути зроблена наступна. У нас є всі довідки», – каже директора освітнього закладу Левенець Наталії

Додамо, достовірність сертифікатів вакцинації інспектори також перевірятимуть у працівників державних установах, у відвідувачів закладів громадського харчування, працівників ринків, торговельних майданчиків тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #COVID-сертифікати, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: