На Тернопіллі чоловіку за погрозу поліцейським загрожують три роки позбавлення волі

18.10.2021 13:27   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

До помешкання 66-річного жителя села Петриків Тернопільського району екіпаж сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №1 прибув на виклик його дружини. Напередодні жінка зателефонувала на лінію 102 і повідомила про домашнє насилля з боку чоловіка.

Читайте також

Правоохоронці виявили шістьох мігрантів, які незаконно перебували на території Тернопілля
На Тернопіллі шахрайка виманила у пенсіонерки 20 тисяч гривень за «порятунок» доньки
На Тернопільщині з'являться поліцейські офіцери громад

Назустріч поліцейським господар вийшов зі зброєю в руках і став погрожувати вбивством.

Правоохоронцям вдалося обеззброїти зловмисника та затримати його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

З’ясувалося, на мисливську рушницю, якою погрожував, пенсіонер мав дозвіл. На момент вчинення злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 345 (погроза вбивством щодо працівників правоохоронного органу у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу. Зловмисникові оголошено підозру та обрано запобіжний захід – нічний домашній арешт. Триває розслідування, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі