Густий туман і похолодання: водіїв на Тернопіллі просять бути обережними

Опубліковано:
18 Жовтня, 2021

За прогнозами Укргідрометеоцентру, цього тижня температурні показники в області відчутно знизяться. Вночі та вранці у краї очікуються густі тумани, видимість у яких знижуватиметься до 200-500 метрів.

Через тумани в області оголосили перший рівень небезпечності. Погіршення видимості сприятиме небезпечним ситуаціям на дорогах. Відтак водіїв просять бути обережними. За інформацією Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, вдень температурні показники коливатимуться від 5 до 10 градусів тепла. Вночі можливі невеликі заморозки. Місцями спостерігатимуться пориви південно-західного вітру. Відчуття холоду додаватиме підвищений рівень вологості. Втім, опадів синоптики поки не передбачають.

За попередніми прогнозами, протягом цього тижня на Тернопільщині зберігатимуться тенденції до зниження температурних показників. Погода нагадуватиме швидкий прихід зими.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #температура, #тернопіль, #тернопільські новини, #туман
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: