Курсанти Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою урочисто склали присягу

Опубліковано:
15 Жовтня, 2021

У День захисників і захисниць України присягу склали 78 юнаків та 40 юначок Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Урочистості відбулися у драмтеатрі імені Т. Г. Шевченка.

Привітати курсантів прийшли учасники бойових дій, представники влади, силових структур, громадські діячі, освітяни, батьки та друзі.

«Це свято стало символом нерозривного зв’язку всіх поколінь захисників України. Наслідуючи історію українського козацтва ми віримо, що Свята Покрова обереже наших дітей від ворога і стане їх заступницею», – зазначають у навчальному закладі.

Додамо, що ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» у Збаражі створено згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 382 від 31.03.2015 року на базі Збаразького професійно-технічного училища. Заклад є насправді унікальним, адже тут можна опановувати цивільну професію та попутно готуватись до служби у Збройних силах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», #Збараж, #курсанти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: