У Тернополі відкрили меморіальну дошку Михайлові Цимбалістому

Опубліковано:
13 Жовтня, 2021

На фасаді Тернопільської спеціалізованої школи № 29 відкрили меморіальну таблицю Герою російсько-української війни, підполковнику Михайлові Цимбалістому. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Священнослужителі освятили меморіальну дошку. Віддати шану Герою також прийшли рідні військовослужбовця, близькі, бойові побратими, педагогічний колектив та учні школи.

Зазначимо, що Михайло Цимбалістий Михайло Васильович народився 29 липня 1985 року у селі Увисла, Тернопільської області у родині військових. Навчався у тернопільській школі №29, згодом – у Національній академії сухопутних військ. Брав участь у боях за звільнення міста Слов’янськ, у боях під Іловайськом, обороняв Донецький аеропорт.

Поранений снайпером 13 вересня 2019 року в зоні ООС. Загинув 14 вересня 2019 року.

Цьогоріч у селі Увисла Чортківського району відкрили пам’ятник герою російсько-української війни, розвіднику Михайлу Цимбалістому.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Михайло Цимбалістий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: