Віктор Винник і МЕРІ презентують нове відео на пісню «Тільки не треба»

Опубліковано:
13 Жовтня, 2021

Минулого року Віктор Винник і МЕРІ видали свій ювілейний п’ятий альбом «Снайпери-Амури». Багато треків з нього отримали відеоряд. Залишилось усього кілька пісень, які наразі ще не візуалізовано. Та цими днями дійшла черга до пісні під назвою «Тільки не треба», і тепер команда готова представити кліп на цю композицію.

Читайте також

До Дня незалежності пісня «Я з України» Віктора Винника зазвучала по-новому: дитячими голосами та з фрагментами віршів Стуса (ВІДЕО)
«Євробачення-2021»: представник України Go_A спричинив фурор вибуховим виступом
Співак Віктор Павлік взяв участь в унікальному великодньому проєкті (Фото, Відео)

Робота цікава зокрема і тим, що режисером цього разу виступив сам Віктор Винник. Це вже не перший такий досвід, свого часу Віктор займався зйомками кліпу на пісню  «Сестра».

Над відео «Тільки не треба» музиканти разом зі знімальною групою компанії West Art працювали два тижні. Сюжет кліпу доволі простий: головна героїня прямує на концерт до Віктора і компанії, але врешті-решт не встигає і залишається ні з чим.

Віктор Винник зауважив, що ця пісня про надто самовпевнених дівчат, які вважають, що земля обертається навколо них. Але часто результатом такої поведінки стає банальне розчарування.

За настроєм пісня і відео нагадують перші кліпи МЕРІ, які свого часу принесли артистам впізнаваність та популярність.

Віктор Винник вважає, що в такі непрості часи, які ми зараз переживаємо, слухачам не зашкодить трохи легкої і безтурботної, проте дуже драйвової і танцювальної музики.

Осінь – аж ніяк не пора для смутку. І ви легко переконаєтесь у цьому, коли переглянете кліп «Тільки не треба» від Віктора Винника і МЕРІ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #винник, #мері, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пісня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: