Одну з найгірших ділянок дороги у Бучацькій громаді відремонтували

Опубліковано:
10 Жовтня, 2021

Завдяки зусиллям представників команди Івана Чайківського «За майбутнє» цього року частину доріг у селах Тернопільської області вдалось відремонтувати. Серед них – дорога у селі Дуліби Бучацької громади.

 Кожна успішна громада починається з якісної інфраструктури і доріг. Ми знаходимося на ділянці дороги Новосілка-Соколів в селі Дуліби. Наше завдання, яке ми обговорили з депутатом обласної ради Іваном Карачкою, старостою, жителями громади — продовжити цю дорогу і з’єднати Дуліби через Новосілку з ділянкою дороги Бучач-Товсте, яка також ремонтується,— розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

 Оновлюють дорогу з ініціативи депутата Тернопільської обласної ради (фракція «За майбутнє») Івана Карачки, до якого з таким проханням звернувся місцевий фермер.

Ми зустрічалися з головами громад з ініціативи нашого однодумця, колеги, молодого фермера Миколи Стрілецького, обговорювали питання з головою Бучацької громади Віталієм Фреяком і визначили напрямок дороги, на якій ми знаходимось – це Новосілка-Соколів, найгірша ділянка. Вона з’єднує школу, церкву і ми вирішили сюди спрямувати кошти і зробити тут якісну дорогу, щоб користувались діти і жителі села Дуліби,— говорить Іван Карачка, депутат Тернопільської обласної ради.

 Дороги в Дулібах не було вже давно, ми колись намагались її відремонтувати своїми силами. Тоді я звернувся до Івана Володимировича Карачки з проханням відремонтувати ділянку дороги у селі Дуліби. Як бачимо сьогодні, робота робиться,— говорить місцевий фермер Микола Стрілецький.

Читайте також

На Теребовлянщині почали ремонтувати знищену дорогу
«Без минулого немає майбутнього»: команда Чайківського закликає вшанувати пам‘ять борців за волю України
Сказано — зроблено: у Мар’янівці ремонтують дорогу

 Довгий час дорога була у поганому стані, через що у жителів села виникали незручності з доїздом. Було й таке, що водії рейсових автобусів відмовлялися сюди їхати.

 Були великі ями, але не було кому зробити. Добре, що знайшлись люди, які нам допомогли, а так вибору не було, ями були такі, що вантажною машиною важко було проїхати,— розповідає Василь Вротний, житель с. Дуліби. 

 Коли зробили цю дорогу— надіємось, що життя в людей покращиться, буде нормально перейти до церкви, діти до школи зможуть гарні, охайні прийти. Дуже дякую депутатам, які постаралися, щоб була в нашому, такому мальовничому селі Дуліби гарна асфальтована дорога, якої споконвіку тут не було,— наголошує Мар’ян Василечко, староста села Дуліби Бучацької міської громади.

null

 

 

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #болєщук, #За майбутнє, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: