Холодильник Беко Ноу Фрост – вибір сучасного покупця

Опубліковано:
9 Жовтня, 2021

Написання словосполучення «no Frost» в назві холодильника трактується по різному. Все залежить від торгової марки та можливостей виробника або його власних патентів. Так чи інакше, мова завжди йде про одне й те ж – холодильник, який не потрібно розморожувати.

Якщо споживач вирішив вибрати оптимальну модель, рекомендується зайти на сайт https://www.moyo.ua/bt/kbt/holodilniky/beko-no-frost/ і придбати холодильник Беко Ноу Фрост за доступною ціною.

Дехто називає це «технологією», інші – функцією. У будь-якому випадку позитивні переваги очевидні.

Що таке Ноу Фрост?

Холодильник без заморожування – це не те ж саме, що пристрій з технологією NoFrost. У звичайному варіанті рідина стікає по задній поверхні пристрою в спеціальний резервуар, де вона поступово перетворюється на водяну пару. Так що інею усередині не надто багато, що, звичайно, сприяє розморожуванню. Але все-таки час від часу пристрій необхідно розморожувати та мити.

Технологія No Frost працює інакше. Все залежить від циркуляційної рівномірності холодного та сухого повітря. Основна мета – захист стінок від обмерзання.

Конструкційні рішення різних виробників:

  1. Для досягнення необхідного ефекту деякі компанії використовують кришку, що запобігає потраплянню теплого повітря в морозильну камеру. При цьому не страждають заморожені продукти й мінімізується втрата енергії.
  2. Інші виробники використовують два незалежних випарники та вентилятори для видалення вологи зсередини. Таким чином забезпечується стабільний колообіг повітря.
  3. Треті, крім видалення вологи, розміщують у своїх моделях незалежні вентиляційні отвори, які запобігають змішуванню запахів харчових продуктів між камерами.

Функція може бути присутня у всьому холодильнику або бути притаманною тільки для однієї з камер. Це необхідно уточнювати при покупці. Більшість моделей належить до першої групи (повний No Frost). Відразу варто відзначити, що в маленьких холодильниках такої функції немає взагалі, особливо з міні морозильним блоком. Зазвичай ця технологія не застосовується у моделях висотою до 85 см.

Переваги для покупців

Якщо потрібне сучасне обладнання на кухню, його завжди можна придбати через інтернет. Наприклад, для цього достатньо перейти за посиланням https://www.moyo.ua/bt/kbt/holodilniky/gorenje-no-frost/ і вибрати холодильник Горенье Ноу Фрост на ваш смак.

Все обладнання з подібною функцією має масу переваг:

  • в першу чергу плюси таких моделей в тому, що на стінках морозильної камери не виникає ані льоду, ані інею;
  • наморозі також немає на харчових продуктах, тому пакети не злипаються;
  • смак їжі не змінюється, оскільки контрольована вологість запобігає надмірному висиханню;
  • спеціальні контейнери для свіжої їжі, а також фруктові та овочеві ящики продовжують термін їх зберігання;
  • постійно підтримується ідеальна температура.

Людина, яка вибирає холодильник No Frost звільняється від необхідності його розморожувати. Тому популярність інноваційної функції зашкалює. А для задоволення попиту, існує багато моделей холодильної техніки з цією корисною технологією.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #moyo, #no Frost, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Ноу Фрост, #тернопіль, #тернопільські новини, #холодильник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: