У відділеннях «Укрпошти» на Тернопільщині вакцинують людей похилого віку

Опубліковано:
8 Жовтня, 2021

На Тернопільщини люди похилого віку зможуть вакцинуватися від COVID-19 у відділеннях «Укрпошти». Про це повідомила директорка департаменту охорони здоров’я ТОДА Ольга Ярмоленко.

«Ми розгорнули в Тернопільській області вчора, у 10-ти відділеннях “Укрпошти”, а на сьогодні, вже в 12-ти відділеннях мобільні виїзні бригади, які проводять вакцинацію. У цьому процесі нам допомагають і листоноші, які надають списки людей, що очікують на отримання пенсії в цей період. До цих людей телефонують спеціалісти і повідомляють про те, що, коли вони отримуватимуть пенсію вони також зможуть і провакцинуватися. Ми вчора очікували 158 людей, а провакцинувалося 48. Сьогодні ми очікуємо 161. Це та кількість людей, до яких телефонували і запрошували на вакцинацію безпосередньо і це категорія 65+», – зазначає Ольга Ярмоленко.

Мобільні бригади працюють у таких населених пунктах області: Бережанах, Заліщиках, Зборові, Збаражі, Козовій, Монастириськах, Підволочиську, Підгайцях, Шумську, Ланівцях, Борщеві і у Тернополі. У віддалені села, де немає відділення «Укрпошти», мобільні бригади здійснюють окремі виїзди.

Додамо, що від початку вакцинальної кампанії на Тернопільщині імунізували 295 652 тисячі осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцинація, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #укрпошта
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: