Богдан Юлик: «Свято спорту продовжується: наступного тижня у Тернополі відбудеться Кубок України з ММА»

Опубліковано:
8 Жовтня, 2021

Кращі спортсмени змагатимуться за Кубок України зі змішаних бойових мистецтв UFMMA. Спортивна подія року відбудеться у Тернополі вже наступного тижня. Організовує всеукраїнський чемпіонат засновник тернопільського СК «Workout Hall» та голова обласних федерацій тайського боксу та змішаних бойових мистецтв ММА – Богдан Юлик.

  • Пане Богдане, раніше Ви говорили про те, що мрієте, щоб Тернопіль став спортивною столицею України. 

    Читайте також

    Богдан Юлик: «Команда «Workout Hall» подарувала тернополянам на  День міста море емоцій»
    Богдан Юлик: «Тайський бокс – олімпійський вид спорту. Тернополяни готові йти далі»


  • Не просто мрію, а зі своєю командою втілюємо ці слова в життя. Цього року влітку ми провели два обласних чемпіонати: з ММА та з таїландського боксу. Тоді я обіцяв, що на цьому свято спорту у Тернополі не завершиться. Тож, вже наступного тижня саме в нашому місті відбудеться Кубок України зі змішаних бойових мистецтв UFMMA.
  • Всі пам’ятають, на якому високому рівні відбулися обласні чемпіонати, які влітку організовувала Ваша команда. Чим буде особливий Кубок України з ММА?
  • Ми продовжуємо дотримуватися своїх традицій. Як і в чемпіонах області, які ми проводили, так і цього разу в Кубку України участь для спортсменів є безкоштовною. Більше того – ми преміюватимемо переможців. Ми раді, що такі наші ініціативи підтримало керівництво Федерації. Дуже приємно, що традиції, які ми втілюємо в життя стають прикладами для інших. На змаганнях обласного рівня з різних видів спорту зникають вступні внески для учасників та здійснюється преміювання. Приємно розуміти, що це започаткували саме ми. Тобто, наш приклад став «заразним». (сміється* ред.)
  • Яку кількість учасників прогнозуєте? На якому етапі зараз підготовка?
  • Наразі про кількість учасників складно говорити, адже команди лише проходять етап реєстрації. Вже можу сказати, що будуть представлені практично всі області і спробувати свої сили на Кубок у Тернопіль приїдуть сотні спортсменів, адже участь братимуть представники всіх вікових та вагових категорій. Змагання відбуватимуться в концерт-холі в «Подолянах». Ми там розмістимо два октагони одночасно. Зараз завершуємо всю технічну підготовку. Стартують поєдинки о 9:00 і 15-го, і 16-го жовтня. Офіційне відкриття Кубка ми запланували у п’ятницю, близько 12:30.
  • Щодо глядачів. Чи буде цього разу для них вхід знову безкоштовним?
  • Так, цю свою традицію ми теж продовжуємо. Коли ми говоримо про те, що спорт треба робити доступнішим, то маємо на увазі не лише спортсменів, а й тих, хто їх підтримує. Наша мета – популяризувати бойові мистецтва. Безкоштовний вхід на спортивні події є одним із пунктів, які цьому сприяють. Під час проведення минулих чемпіонатів ми побачили, що  глядачів справді приходить багато – людям цікаво побачити на власні очі масштабні змагання, тож ми раді, що маємо можливість це їм запропонувати.
  • Знаємо, що запланована і онлайн-трансляція поєдинків.
  • Так, у нас буде відбуватися пряма трансляція Чемпіонату на ютуб-каналі. Всеукраїнська федерація ММА практикує це вже тривалий час. Тож, змагання у Тернополі не будуть винятком. До того ж, це ще одна можливість для тих, хто не зможе відвідати змагання особисто, таки побачити, як це відбувається.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #богдан юлик, #ММА, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: