«Опілля» підтримало проведення змагання з веслування на човнах «Дракон»

08.10.2021 12:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

У перші вихідні жовтня на «Водній арені Тернопіль» вперше відбувся Чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон» серед спортивних клубів (IV ранг) та серед спортсменів ДЮСШ (IV ранг). Спонсором масштабного спортивного заходу виступила пивоварня «Опілля».

Читайте також

«Опілля» — офіційний спонсор Суперкубка України з футболу-2021
«Опілля» здобуло 6 золотих, 1 срібну медалі та нагороду «Бурштинова зірка»!
«Опілля» забезпечило продукцією учасників екстремальних змагань Track Incognita

Генеральна секретарка Федерації України з веслування на човнах «Дракон» Катерина Коваленко відзначила, що Тернопіль став першим містом, де провели всеукраїнські змагання серед спортивних клубів. За перемогу у Чемпіонаті змагалися близько 600 спортсменів.

Корпорація «Опілля» мала за честь підтримати веслувальників, які прибули на «Водну арену Тернопіль» з різних регіонів країни. Суддів та учасників Чемпіонату пивоварня забезпечила безалкогольною продукцією власного виробництва. Компанія також відзначила переможців змагань подарунковими наборами від «Опілля».

Катерина Коваленко від імені Федерації України з веслування на човнах «Дракон» подякувала «Опіллю» за сприяння в проведенні Чемпіонату України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі