У Тернополі правоохоронці перевіряють громадський транспорт на дотримання карантинних вимог

Опубліковано:
7 Жовтня, 2021

Поліцейські перевіряють чи дотримуються карантинних вимог у громадському транспорті Тернополя. На зупинках вони оглядають маршрутки та тролейбуси і нагадують пасажирам про обов’язкове носіння масок.

Як розповідають у патрульній поліції, Тернопільська область віднесена до «жовтого» рівня епідеміологічної небезпеки. Відтак, забороняється здійснювати регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в електричному (трамвай, тролейбус), залізничному транспорті, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

Додамо, що за попередню добу на Тернопільщині лабораторно підтвердили 610 нових випадків COVID-19.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: