Науковець з Тернопільщини отримуватиме довічну стипендію Кабінету Міністрів України

Опубліковано:
7 Жовтня, 2021

Професору Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського Ярославу Боднару призначено довічну стипендію Кабінету Міністрів України.

«Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України №1174-р «Про призначення стипендій Кабінету Міністрів України за видатні заслуги у сфері вищої освіти» від 29 вересня 2021 року, завідувачу кафедри патологічної анатомії з секційним курсом та судової медицини Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського, професору Ярославу Боднару призначено довічну стипендію Кабміну», йдеться у повідомленні.

Самі ж виплата стипендії здійснюватиметься в межах бюджетних призначень, встановлених Міністерству освіти і науки законом про Державний бюджет України на відповідний рік.

Додамо, що тернопільський науковець, викладач кафедри ботаніки та зоології ТНПУ Микола Миколайович Барна також отримуватиме довічну стипендію від Кабінету Міністрів України за видатні заслуги у сфері вищої освіти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #довічна стипендія, #Кабінет Міністрів України, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНМУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: