В Теребовлі, що на Тернопільщині, відбудуться позачергові вибори міського голови

Опубліковано:
6 Жовтня, 2021

За рішенням Центральної виборчої комісії такі вибори в Теребовлі пройдуть 31 жовтня 2021 року.

Про даний випадок повідомила голова Теребовлянської територіальної виборчої комісії Тернопільського району, Тернопільської області пані Світлана Веселовська наступне, роз’яснюючи причину:

Читайте також

На Теребовлянщині почали ремонтувати знищену дорогу
10 вересня на Чортківщині відбуваються вибори старости одного з округів
Свято Першого дзвоника в опорному закладі Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст.. № 1 Тернопільської області

«Такі вибори в нас відбуваються через те, що на попередніх виборах минулого року головою міста був обраний Поперечний Сергій Іванович, який через деякий час відмовився від своїх повноважень. Відповідно ЦВК й назначила нам позачергові вибори. Наша територіально виборча комісія працює згідно календарного плану і в нас були терміни, протягом яких ми приймали документи на реєстрацію кандидатів на посаду міського голови.

В результаті вчорашнього засідання комісії, коли ми зареєстрували останніх кандидатів, в підсумку їх вийшло п’ять. Це наступні громадяни:

  1. Козак Тарас Іванович, самовисуванець, 1984 року народження, проживає в с. Семенів, що неподалік Теребовлі.
  2. Кондира Степан Володимирович, самовисуванець, 1961 року народження, проживає в м. Теребовля.
  3. Ништа Юрій Михайлович, самовисуванець, 1972 року народження, проживає в с. Великі Гаї, що поблизу Тернополя.
  4. Продан Олег Йосипович, самовисуванець, 1975 року народження, проживає в м. Теребовля.
  5. Тимошик Михайло Морозенкович, суб’єкт подання Всеукраїнське об’єднання «Свобода», 1978 року народження, проживає в м. Тернопіль.

До цього можу додати, що виборчий процес у нас розпочався офіційно 11 вересня 2021 року, хоч перше засідання пройшло 5 вересня. Що ми робили за той час? Ми визначали залучених осіб, з якими працюватимемо, бухгалтера, юрист, системні адміністратори згідно всіх державних постанов про місцеві вибори. Дані документи розміщені у нас на дошці оголошень на першому поверсі, з ними може ознайомитися кожна людина. На останньому засіданні ми узгоджували текст виборчого бюлетеня, затвердили його, реєстрували довірених осіб кандидатів на посаду міського голови. Згідно виборчого законодавства кожен з кандидатів за власним бажанням може зняти свою кандидатуру за 19 днів до офіційно оголошеної дати виборів, тобто – в нашому випадку це до 12 жовтня 2021 року включно».

Офіційна юридична адреса Теребовлянської ТВК: вул. 22 Січня, 17, м. Теребовля, Тернопільського р-ну, Тернопільської обл., на другому поверсі будівлі «Центру розвитку спорту та фізичного виховання міської ради», що на території міського стадіону «Колос».

(Фото автора)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: