«Монетки дітям»: у Тернополі зібрали понад 5 тисяч монет номіналом 25 копійок

Опубліковано:
5 Жовтня, 2021

Студенти Тернопільського медичного університету взяли участь у всеукраїнській благодійній акції «Монетки дітям», яка тривала з 1 по 30 вересня. Головна мета – зібрати монети номіналом 25 копійок та перетворити їх на потужну матеріальну допомогу для сотень онкохворих дітей.

Як розповідають у Тернопільському медичному університеті, ємкості для збирання копійок були розташовані в адміністративному корпусі ТНМУ на пункті охорони та інших корпусах. Відтак, студентам вдалося зібрати 5182 монет, які уже передали у відділення Ощадбанку України в Тернополі.

Додамо, що благодійний захід організовано з ініціативи фонду «Таблеточки», Національного банку України та підтримки Міністерства освіти та науки України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #БФ "Таблеточка", #діти, #МОЗ, #Монетки дітям, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #онкологія, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНМУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: